Spring Fitness Logo

Start dagen med
overskudd og energi.

For å oppnå de beste resultatene er det viktig med allsidig trening. Det er smart å trene både utholdenhet og styrke uansett hva dine mål for treningen er. Kroppen din er en sammensatt helhet hvor alle delene spiller sammen.

Variasjon og allsidighet gjør treningen mer effektiv og morsom!

Intro image

Målsetninger

Det er en god idé å ha klare og realistiske mål som tar hensyn til din nåværende fysiske form – og gjerne en tidsplan for å nå dem. Hva er dine mål? Å bli kvitt magen? Å komme deg opp trappen uten å bli andpusten? Helårskroppen?

Spring Fitness hjelper deg å nå dine mål!

Gevinst

Gevinstene av trening er mange – og ikke bare kroppslige. Å være i fysisk aktivitet påvirker hjernen og mentaliteten din. Å bevege kroppen øker selvtilliten og er en kilde til glede. Regelmessig trening vil også gi deg bedre søvnkvalitet.
Gi kroppen din en ny start med Spring Fitness!

Tar du utfordringen?

Å komme i gang eller å pushe seg selv er ikke alltid like lett, men er man to blir det lettere. Hva med å utfordre en venn eller to ? Hvem blir førstemann til tjue push-ups? Hvem løper mila raskest? Hvem løfter 100 kg i benkpress? Konkurranse er en ekstra god motivasjonsfaktor. Spring Fitness – samhold og glede!

Topp moderne og effektive apparater hos Spring Fitness

MENY