Spring Fitness Logo

Om Spring Fitness

Velkommen til Spring Fitness!

Meld deg inn idag – på ditt lokale treningssenter!

Det er åpent for prøvetimer mandag til torsdag mellom 13-14 og 17-18, fredager mellom 13-14.

Våre freshe lokaler er åpne fra klokken 05.00 til 0100 alle dager. Med ditt personlige adgangskort kommer du inn og kan trene når det passer best for deg vær dag hele året! Vi har topp moderne utstyr, gratis parkering og et fantastisk treningssenter!

Spinningsal

På huset har vi personlige trenere og en meget dyktig fysioterapeut som kan hjelpe deg fremover. Sammen skal vi nå dine mål! Ellers er Spring Fitness et ubemannet treningssenter.

Senteret er på hele 680 kvm og inneholder det beste kvalitetsutstyret fra Technogym og Eleiko. Vi har blant annet tredemøller hvor du kan løpe i forskjellige byer i “real view”, og egne toppturmøller dedikert til motbakkeløp – med opp til 50 grader stigning. I tillegg har vi elipsemaskiner, romaskiner, frivektareal, apparater, slynger og fitnessballer. Av gruppetimer kan vi tilby topp moderne virtuell spinning. I spinningtimene sykler du løyper fra forskjellige destinasjoner i Europa mens du sitter på de beste spinningsyklene på markedet (med wattmåler som måler din progresjon). Spinning- rommet er bygget opp med fire nivåer, slik at alle ser skjermen godt. Løypene vil variere på oppsatte tider og foruten disse tider kan man velge egne løyper i hele åpningstiden.

Medlemskap
Du melder deg inn ved å trykke på “Bli medlem” øverst på hjemmesiden, benytter bankkort og betalingsbrikke/bank id og henter medlemskortet på Spring Fitness. Du kan selvfølgelig ta med bankkort og betalingsbrikke/bank id (den du benytter for innlogging nettbank) til oss, melde deg inn her og samtidig få medlemskort. Tidene du kan gjøre dette på er kl 13-14 og 17-18 mandag til torsdag, og kl 13-14 fredag.

Sentert vil er egnet for personer i alle aldre fra fylte 15 år og oppover.

Kontakt
For å kontakte oss, send mail: medlem@springfitness.no

Vi har selvsagt gratis parkering for våre medlemmer. For priser, gå til “bli medlem”. 

Medlemskort

medlemskort-nyhet

Tider for henting av kort, omvisning og prøvetime på senteret er mandag til torsdag kl 13-14 og 17-18 og kl 13-14 fredag.

Ha en flott treningsdag!

MENY