Spring Fitness Logo

Om Spring Fitness

Velkommen til Spring Fitness!

Meld deg inn idag – så er du sikret plass! Vi har nemlig ikke plass til hele Kvaløya. For at alle skal få treningsplassen de trenger er vi nødt til å ha et begrenset antall medlemskap.

Våre freshe, nyoppussete lokaler er åpne fra klokken 05.00 til 24.00 alle dager. Med ditt personlige adgangskort kommer du inn og kan trene når det passer best for deg.

Spinningsal

På huset har vi personlige trenere og en meget dyktig fysioterapeut som kan hjelpe deg fremover. Sammen skal vi nå dine mål! Ellers er Spring Fitness et ubemannet treningssenter.

Senteret er på hele 680 kvm og inneholder det beste kvalitetsutstyret fra Technogym og Eleiko. Vi har blant annet tredemøller hvor du kan løpe i forskjellige byer i “real view”, og egne toppturmøller dedikert til motbakkeløp – med opp til 50 grader stigning. I tillegg har vi elipsemaskiner, romaskiner, frivektareal, apparater, slynger og fitnessballer. Av gruppetimer kan vi tilby topp moderne virtuell spinning. I spinningtimene sykler du løyper fra forskjellige destinasjoner i Europa mens du sitter på de beste spinningsyklene på markedet (med wattmåler som måler din progresjon). Spinning- rommet er bygget opp med fire nivåer, slik at alle ser skjermen godt. Løypene vil variere på oppsatte tider og foruten disse tider kan man velge egne løyper i hele åpningstiden.
Timeplan spinningtimer

Kl 0615, kl 1300, kl 1700, 2000 og 2100 mandag til fredag.
Kl 0900, kl 1500 og 1700 lørdag og søndag.

Medlemskap
Du melder deg inn ved å trykke på “Bli medlem” øverst på hjemmesiden, benytter bankkort og betalingsbrikke/bank id og henter medlemskortet på Spring Fitness. Du kan selvfølgelig ta med bankkort og betalingsbrikke/bank id (den du benytter for innlogging nettbank) til oss, melde deg inn her og samtidig få medlemskort. Tidene du kan gjøre dette på er kl 13-14 og 17-18 mandag til torsdag, og kl 13-14 fredag.

NB! Åpningstider for henting av kort, omvisning og prøvetime i uke 27 – 31 2018 vil være mandag – torsdag kl 13-14. Ha en flott og aktiv sommer 🙂

Sentert vil er egnet for personer i alle aldre fra fylte 16 år og oppover.

Kontakt
For å kontakte oss, send mail: medlem@springfitness.no

Vi har selvsagt gratis parkering for våre medlemmer. For priser, gå til “bli medlem”. 

Medlemskort

medlemskort-nyhet

Tider for henting av kort, omvisning og prøvetime på senteret er mandag til torsdag kl 13-14 og 17-18 og kl 13-14 fredag.

NB! Åpningstider for henting av kort, omvisning og prøvetime i uke 27 – 31 2018 vil være mandag – torsdag kl 13-14. Ha en flott og aktiv sommer 🙂

Ha en flott treningsdag!

MENY