Spring Fitness Logo

Om Spring Fitness

Velkommen til Spring Fitness!

Meld deg inn idag – på ditt lokale treningssenter!

Det er åpent for prøvetimer mandag til torsdag mellom 13-14 og 17-18, fredager mellom 13-14. (I perioden 25. Juni – 01. August er vi ikke på kontoret 13-14 og 17-18. Ønsker du kontakt med oss i denne perioden, kan du kontakte oss via mail medlem@springfitness.no eller via Messenger.)

Våre freshe lokaler er åpne fra klokken 05.00 til 01.00 alle dager. Med ditt personlige adgangskort/app «Min Trening» kommer du inn og kan trene når det passer best for deg vær dag hele året! Vi har topp moderne utstyr, gratis parkering og et fantastisk treningssenter!

Spinningsal

På huset har vi personlige trenere og en meget dyktig fysioterapeut som kan hjelpe deg fremover. Sammen skal vi nå dine mål! Spring Fitness er et ubemannet treningssenter.

Senteret er på hele 680 kvm og inneholder det beste kvalitetsutstyret fra Technogym og Eleiko. Vi har blant annet tredemøller hvor du kan løpe i forskjellige byer i «real view», og egne toppturmøller dedikert til motbakkeløp – med opp til 50 grader stigning. I tillegg har vi elipsemaskiner, romaskiner, frivektareal, apparater, slynger og fitnessballer.

Medlemskap
Du melder deg inn ved å trykke på «Bli medlem» øverst på hjemmesiden, eller via appen «Min Trening»  Du trenger bankkort og betalingsbrikke/bank id.  Du må laste ned appen «Min Trening»  for digitalt medlemskort vi appen «Min Trening», velg senter «Spring Fitness» og følg videre veiledning. Du kan selvfølgelig ta med bankkort og betalingsbrikke/bank id (den du benytter for innlogging nettbank) til oss, melde deg inn her og samtidig få medlemskort. Tidene du kan gjøre dette på er kl 13-14 og 17-18 mandag til torsdag, og kl 13-14 fredag.

Senteret er egnet for personer i alle aldre fra det året man fyller 15 år og oppover.

Kontakt
For å kontakte oss, send mail: medlem@springfitness.no

Vi har selvsagt gratis parkering for våre medlemmer. For priser, gå til «bli medlem». 

Medlemskort

medlemskort-nyhet

Tider for henting av kort, omvisning og prøvetime på senteret er mandag til torsdag kl 13-14 og 17-18 og kl 13-14 fredag. (Gjelder ikke i perioden 25. Juni – 01. August. Ta kontakt via mail eller Messenger)

 

Obs! Du trenger å laste ned app «Min Trening» for å få digitalt medlemskort og tilgang til senteret.

Ha en flott treningsdag!

MENY